Slika kontakta
Adresa:
Trg Komenskog 3
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021/4726-400
063/560-305
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Preduzeće CITY HOLDING iz Novog Sada je sposobno da ispuni sve zahteve svojih klijenata u smislu prodaje stanova kako u Novom Sadu tako i šire, kvaliteta gradnje stanova, poštovanja ugovorenih rokova, cena stanova i da izađe u susret svakoj želji kako bi naši kupci bili zadovoljni.

Preduzeće CITY HOLDING je na lokacijama u Novom Sadu: Trg Komenskog 6, Cara Dušana 63, Vojvode knićanina 28, Antona Čehova 1, Zorana Petrovića i Bogoboja Atanackovića 14- 16  izgradilo nekretnine tj. stambene objekte kolektivne gradnje koji se sastoje od stanova u dogovorenom roku od 9 meseci a svaka nekretnina sa svim stanovima je i uknjižena pre same realizacije odnosno prodaje stanova.

Preduzeće ‚‚CITY HOLDING" iz Novog Sada na tržištu posluje od 2007 god. i bavi se isključivo investiranjem stambeno-poslovnih objekata i prodajom stanova kako u Novom Sadu tako i šire. Uz naš stručni tim i menadžment dostigli smo vrhunac u kvalitetu gradnje stanova u Novom Sadu.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru