Slika kontakta
Adresa:
Braće Ribnikar 41
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021/540-580
063/525-516
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Osnovani 1991. godine. Opredelili smo se za izgradnju i investicije u oblasti visokogradnje. Osnovna delatnost je izgradnja stambenih zgrada i investiranje u oblasti visokogradnje, koja obuhvata sve radove od temelja do krova, kao i završne radove u građevinarstvu. Do sada smo izgradili 12 novih zgrada i 3 nadogradnje u Novom Sadu. Svi naši objekti su uknjiženi i poznati smo po kvalitetu ugrađene opreme i materijala.

Priznanje za poštovanje svih zakonom određenih normi u izgradnji smo dobili 26.12.2003. od strane Gradskog sekretarijata za inspekcijske poslove. Primena najnaprednijih tehnologija u gradnji, korišćenje visoko kvalitetnih materijala i njihova stručna ugradnja učinili su da D.O.O. "BOLT-ING" danas uživa veliki ugled u našem gradu. Naši stručnjaci su u stalnom traganju za savremenijim i boljim rešenjima u projektovanju i gradnji, a redovni smo posetioci međunarodnih sajmova posvećenih ovoj oblasti, gde se povezujemo sa stranim partnerima i informišemo se o kretanjima u svetskom građevinarstvu.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru