Slika kontakta
Adresa:
Vase Stajića 36
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
+381 21 47 20 736
+381 63 495 210
Veb-sajt:
Ostale informacije:

BULEVAR INVEST D.O.O. je firma čija je pretežna delatnost Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada.

Matični broj firme: 20060247

PIB: 104217262

Uspešno poslujemo od 2005 godine u oblasti građevinarstva. U svojstvu investitora nudimo izgrađene stambene i poslovne objekte kao i objekte u izgradnji na raznim lokacijama u Novom Sadu. Preduzeće sopstvenim sredstvima pribavlja lokacije za gradnju, projektuje i finansira gradnju. Sa višegodišnjim iskustvom, visokim kvalitetom i poštovanjem rokova trudimo se da u potpunosti zadovoljimo sve potrebe naših kupaca.

Vodeći se vrhunskim kvalitetom, poštovanjem standarda i rokova izvođenja radova, Bulevar Invest je stekao poverenje klijenata i stručnih saradnika i izgradio imidž pouzdanog i sigurnog partnera u oblasti građevinskog inženjeringa i investicija. Kvalitet u radu, pogled u budućnost, ulaganje u mlade i stručne ljude predstavljaju osnov uspeha naše kompanije. Težimo da postanemo jedan od lidera u kvalitetnom izvođenju građevinskih radova – moderno i futuristički opredeljeno građevinsko preduzeće sposobno da primenjuje sve moderne tehnologije i sisteme gradnje.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru