Slika kontakta
Adresa:
Kopernikova 15
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 716385
+381 64 1658157
Veb-sajt:
Ostale informacije:

DZAMBO INVEST porodično građevinsko preduzeće uspešno posluje još od marta 2006.godine kada je osnovano. Pored usluga izgradnje višeporidičnih stambenih objekata bavi se i izgradnjom porodičnih kuća, hala i objekata posebne namene.Jedno smo od preduzeća sa bogatom tradicijom u građevinarstvu Srbije i okruženju i jedna od malobrojnih koja je iz tranzicije izašla jača i stabilnija. 

Poslovna aktivnost DŽAMBO INVEST-a, zasnovana je na vise od decenije dugom iskustvu u gradnji.Dzambo invest je prepoznatljiv po efikasnosti, brzini i kvalitetu koji neizostavano karakterisu nas rad. Pored osnovnih elemenata vezanih za izgradnju jeste i adekvatan odnos ka kupcu, sto se prvenstveno odnosi na vrhunski kvalitet, poštovanje standarda i rokova izvođenja radova, zahvaljujući kojima smo stekli poverenje klijenata i stručnih saradnika. Iz tog razloga, poslujemo kvalitetno na obostrano zadovoljstvo.

Pored osnovnih elemenata vezanih za izgradnju jeste i adekvatan odnos ka kupcu, sto se prvenstveno odnosi na vrhunski kvalitet, poštovanje standarda i rokova izvođenja radova, zahvaljujući kojima smo stekli poverenje klijenata i stručnih saradnika. Iz tog razloga, poslujemo kvalitetno na obostrano zadovoljstvo.


DŽAMBO INVEST D.O.O. je firma čija je pretežna delatnost Ostali nepomenuti specifični građevinski radovi.

Matični broj firme: 20143576

PIB: 104366272

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru