Slika kontakta
Adresa:
Somborska 30
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 427 716
064 2753 927
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Galens doo je mlad i ambiciozan tim profesionalaca čiji poslovni moto je da stvara životne prostore po meri svih generacija.  Uz pomoć spoljnih i unutrašnjih saradnika, ljudi koji su stručnjaci u onome što rade, Galens je u mogućnosti da izgradi stanove, lokale i garaže na najatraktivnijim lokacijama.  

Trudeći se i uspevajući da održi jednostavnost dizajna svog proizvoda, kao i jednostavnost, kvalitet i efikasnost procesa poslovanja, Galens može da vam garantuje kvalitet i rokove za poslove koje ugovori.  Sa svakom izgrađenom zgradom, trudimo se da budemo bolji.  Implementacijom novih detalja, materijala i sistema upravljanja, mi podižemo kvalitet vašeg života.  Za nas, baš kao ni za većinu vas, stan nisu zidovi i kvadrati.  Stan je ogledalo porodice, simbol kvaliteta života koji smo dostigli, pojam sigurnosti za buduće generacije, a pre svega – odluka o kupovini stana je jedna od najvažnijih odluka koje se donose u svakoj porodici jednom u generaciji.  Iz tog razloga, mi smo svesni kolika odgovornost leži na nama i rado je prihvatamo.  U stanovima spava, igra se, uči i raste nova generacija.  Iste pogodnosti stanovanja kakve smo obezbedili sebi, obezbedićemo i vama.  Sem kvaliteta vašeg budućeg života, mi smo svesni i izazova vremena u kome živimo i stvaramo, ali i činjenice da odluku o kupovini stana dodatno otežava trenutak u kome se ona donosi.  Iz to razloga, mi imamo različite prodajne pakete, različite nivoe opremljenosti stanova, različite modele finansiranja, a na kraju, i različite pristupe lokacijama koje razvijamo.  Uprkos svim razlikama, kvalitet uspevamo da održimo i povećavamo, a samim tim i broj kupaca, o čemu svedoči broj izgrađenih i useljenih objekata, broj godina našeg postojanja, tempo kojim se naše aktivnosti šire, kao i spisak naših referenci. Obzirom da nam je 2015. godine dodeljena nacionalna nagrada Business Partner, imamo dodatni motiv da svoj renome održimo i opravdamo gradeći odnose sa svakim budućim kupcem.

U nadi da ćete nam pružiti poverenje da ispunimo i premašimo vaša očekivanja, očekujemo vaš poziv.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru