Slika kontakta
Adresa:
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021/6315-770
063 567 805
Faks:
021/6315-770
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Krajem 2008 godine, u vreme nadolazeće ekonomske krize, iskusni preduzetnik Dragan Jokić iz Novog Sada ušao je u posao stanogradnje.

Strogi poslovni principi pokretača posla bili su: originalnost, stručnost, zakonitost i poslovna etičnost.

Na bazi navedenih principa definisana je strateška poslovna orjentacija:

– najkvalitetnije zadovoljavanje stambenih potreba ljudi uz prihvatljive, odnosno najniže moguće cene i na tim osnovama postupan i dugoročno stabilan poslovni razvoj.

Prema staroj želji osnivača prvo se krenulo sa „gradskim kućama“, odnosno sa „kućama u nizu“. Kuće u nizu su ubrzo postale zaštitni znak Firme. Ovaj koncept gradnje, tako popularan u svetu, odlično je prihvaćen i na našem tržištu. Sve naše izvedene kuće su: lepe, originalne, funkcionalne, kvalitetno izgrađene, a istovremeno su bile cenovno maksimalno pristupačne.

Od 2013 godine, pa nadalje, pored „gradskih kuća“, gradimo i višeporodične zgrade. Ali, strateška poslovna orjentacija je ostala ista: „najkvalitetniji stanovi uz najniže moguće cene“.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru