Slika kontakta
Adresa:
Mišeluk Četiri 12, Sremska Kamenica
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 21 00 850
064 130 49 40
Faks:
021 539 555
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Mnogo je primera iz prakse koji ukazuju da velik broj uspešnih firmi počinje svoj životni vek angažovanjem isključivo članova porodice. Ključna karakteristika koja porodični biznis razlikuje od ostalih, jeste jedisntvena atmosfera koja kreira osećaj pripadnosti i pri tome bitno pojačava važnost zajedničkih ciljeva kod svih zaposlenih.

Firmu Buha Invest osnovao je Milovan Buha 2008. godine. Kao fizičko lice-investitor izgradio je više poslovnih i stambenih objekata, ukupno 10.000m2. Buha invest zatim nastavlja sa investiranjem i 2011. godine završava poslovni objekat u Sremskoj Kamenici u kome je i sedište firme. Neke od kompanija koje obavljaju svoju delatnost u našem poslovnom objektu su IDEA , NAFTACHEM , MILIX DZM, ENESCO GROUP, SINIAT.

U aprilu 2016. godine počeli smo sa izgradnjom stambenog objekta SU+P+4+PK, SU+P+1+PK u Novom Sadu u ulici Šumadijska 10. Objekat je neto površine 1200m2. Projektovano je 15 stanova. 
 
U svakom od stanova predviđeno je podno grejanje i hlađenje, takođe i fan coil. Sistem grejanja i hlađenja funkcionisaće na bazi toplotne pumpe vazduh–voda što garantuje značajne uštede u potrošnji energije. Za svaki  stan predviđena je posbna toplotna pumpa vazduh-voda, kapaciteta 8kW-12kW u zavisnosti od veličine stambene jedinice.  Buduća zgrada poseduje “A” razred energetske efiksnosti. Ponovo je posebna pažnja posvećena termo i zvučnoj izolaciji. Zidovi YTONG 30cm plus 15cm izolacije, a svaka betonska ploča obložena je zvučnom izolacijom.  Predviđen je bešumni električni lift marke "OTIS", vrhunska fasadna stolarija sa šestokomornim "REHAU" profilom i troslojnim niskoemisionim staklima, staklopaket je punjen argonom i još mnogo toga.
 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru