Slika kontakta
Adresa:
Bulevar oslobođenja 30a
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 210 07 88
Faks:
021 53 30 30
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Preduzeće GAT DOO osnovano je 30.04.1992. godine. Osnivač i vlasnik GAT-a je gospodin Dejan Slijepčević. Osnovna delatnost GAT-a je trgovina na veliko elektroopremom i elektromaterijalom (unutrašnja i spoljna), izvođenje građevinskih i elektro-instalacionih radova.

Od svog osnivanja GAT DOO iz godine u godinu povećava obim poslovanja, proširuje svoju delatnost, izrasta u veliko preduzeće do 150 zaposlenih radnika dobre kvalifikacione strukture, koji su svojim radom uspeli da uspostave široku prodajnu mrežu, koja obuhvata sve segmente privredne i društvene delatnosti.

Uspešnost poslovanja GAT-a oslanja se na dobro uspostavljenim i izgrađenim odnosima sa dobavljačima koji se nalaze u vrhu svetskih i domaćih proizvođača elektroopreme i elektromaterijala.
(Schneider Electric, OEZ, Siemens, Toshiba, ABB, General Electric, Philips, ETI, Novkabel, Fabrika Kablova Zaječar, ABS Minel, Končar,... i mnogi drugi).

Širok asortiman roba, kvalitetna i brza isporuka, konkurentne cene i uslovi plaćanja uvrstili su GAT DOO  u grupu najvećih isporučilaca elektroopreme i elektromaterijala prema Elektroprivredi Srbije i njenim delovima:
(RB Kolubara, TE-KO Kostolac, Kolubara-Metal, svim elektrodistributivnim preduzećima), montažerima, industrijskim preduzećima i samostalnim trgovačkim radnjama.

GAT DOO se bavi proizvodnom delatnošću koja obuhvata sledeće programe: proizvodnja niskonaponskih blokova, proizvodnja srednjenaponskih blokova, proizvodnja niskonaponskih rastavljača od 200 do 1600 A i ormana za automatiku. 

Kompanija GAT se takođe bavi i prodajom alatnih mašina iz proizvodnih programa: Maschinen Wagner, Flow, Finn- Power i Prima Industtrie. 

Za obavljanje svoje delatnosti GAT DOO raspolaže modernim poslovnim i skladišnim prostorom, voznim parkom od 14 teretnih i putničkih vozila, savremenim hardverom i softverom.

Od početka svog postojanja GAT DOO stalno beleži pozitivne rezultate poslovanja što se da videti iz bilansa, a planovima budućeg razvoja teži se ka stalnom povećanju obima prodaje i dobiti, samim tim i investiranja u proširenje i povećanje delatnosti.

GAT DOO je u domenu elektro-instalacionih radova pokazao zavidan kvalitet i efikasnost što potvrđuju brojni radovi čiji su investitori jedni od najvećih proizvođača i distributera EPS-a.

Radovi pokrivaju izradu NN i SN postrojenja, šemiranje ormana, postavljanje i polaganje srednjenaponskih i niskonaponskih vodova, kao i mnogi drugi poslovi definisani programom izvođenja elektromontažnih radova.
  
GAT DOO poseduje sopstvenu radionicu opremljenu potrebnim elektro-mehaničkim sredstvima. Lager ima karakteristike jednog od najvećih na teritoriji Republike Srbije i sa takvim referencama uspešno zadovoljava potrebe za istim.

GAT DOO  izvodi građevinske radove koji su praćeni i postavljenjem instalacija. Kao primere građevinskih poduhvata možemo da predstavimo izgradnju škola i domova (Dom za smeštaj učenika - Vladimirci, Dom za smeštaj učenika i studenata – Kikinda, Tehnička škola Nikola Tesla – Kostolac...), kao i brojne rekonstrukcije među kojima izdvajamo rekonstrukciju Apoteka Novi Sad.

GAT DOO raspolaže stručnim i kvalifikovanim radnim potencijalom, koji se ogleda kroz - elektro, građevinske, mašinske i ekonomske struke. Radnici su raspoređeni na poslovima shodno organizacionoj šemi.

GAT DOO stalno unapređuje kvalitet u poslovanju što pokazuju certifikati ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001 i ISO 50001 Rukovodstvo za kvalitet redovno vrši interne provere i vrši obuke kadrova sa ciljem povećanja kvaliteta poslovanja.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru