Slika kontakta
Adresa:
Braće Grulović 1a
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021/420-859
Veb-sajt:
Ostale informacije:

"VIZIJA DOO" FIRMA ZA GRAĐEVINARSTVO I TRGOVINU nalazi se u ulici Braće Grulović 1A, u Novom Sadu. Imamo dugogodišnje iskustvo u izgradnji stambeno - poslovnih objekata.

Odlikuje nas dugogodišnje iskustvo, stručnost, stabilnost, tačnost, kvalitet izvedenih radova i ugradjene opreme, poštovanje ugovorenih rokova, uknjizene nekretnine na ime kupca i brojni zadovoljni kupci.

Izlazimo u susret svim zahtevima koji se stavljaju pred nas i rešavamo ih u što kraćem roku.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru