Slika kontakta
Adresa:
Stwvana Musića 9
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 423 236
063 500 148
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. je osnovano 2001. godine u Novom Sadu, gde već punih 15 godina predstavlja jedan od vodećih faktora koji doprinosi razvoju građevinske delatnosti - stanogradnje. Od osnivanja do danas, preduzeće se specijalizovalo u oblasti investiranja i pružanja usluga u izvođenju građevinskih radova u visokogradnji, kao i završnim građevinskim radovima. Prepoznavajući potrebe i zahteve kupaca, uz insistiranje na kvalitetu, ažurnosti, poštovanju rokova za završetak radova, kao i prihvatljivim cenama, preduzeće se u prethodnom periodu izborilo za svoje mesto na tržištu

IN STAN GRADNJA d.o.o. posluje isključivo u pravcu poboljšanja kvaliteta svojih usluga i proizvoda koje nudi na tržištu, a sve u skladu sa međunarоdnim standardima ISO9001, ISO14001 i OHSAS18001, regulisanim pravno-zakonodavnim pitanjima, uknjiženim nepokretnostima i jasnom cenovnom politikom uz dodatne pogodnosti.

Kao najznačajniji segment delatnosti ističe se područje izgradnje stanova sa vrlo visokim tržišnim udelom u gradu Novom Sadu, sa naglaskom na dugogodišnju tradiciju, iskustvo i kvalitet.

Do sada stečena iskustva u izgradnji većeg broja stambenih jedinica, sopstvena tehnološka i projektna rešenja, inženjering i uvođenje noviteta, doprinose ispunjavanju zahteva za kvalitetom konačnog proizvoda i dugoročnoj usmerenosti ka apsolutnom zadovoljstvu potreba kupaca.

Takođe, u prilog činjenici da preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. ispunjava sve zahteve modernog građevinarstva, prateći najnovija dostignuća iz oblasti kojom se bavi, govori i visoko obrazovan, profesionalan, obučen i odgovoran tim stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom.

Građevinski kapaciteti preduzeća u domenu visokogradnje i izrade završnih građevinskih radova, obuhvataju široku paletu usluga, imajući u vidu da isto raspolaže velikim asortimanom građevinskih mašina i opreme za izvođenje građevinskih radova svih vrsta, a koju čine najsavremenije mašine renоmiranih svetski poznatih proizvođača.

Poslovna aktivnost preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. zasnovana je na deceniju ipo dugom iskustvu u izgradnji stambenih objekata. Bogato nasleđe već izgrađenih objekata, konstantno se dopunjava novim graditeljskim poduhvatima - objektima stembene i poslovne namene.

U cilju unapređenja odnosa sa korisnicima, zaposleni u IN STAN GRADNJA d.o.o. stoje na raspolaganju u smislu pružanja preciznih i pouzdanih informacija koje su od izuzetnog značaja prilikom izbora i kupovine stambenog i poslovnog objekta. Kupcima i potencijalnim klijentima je na usluzi tim ljudi, od kojih mogu da dobiju besplatne savete, iz domena prava, arhitekture i drugih oblasti koje su usko povezane i na koje se građevinska struka oslanja, a takođe, moći će da izraze posebne želje i potrebe, koje će prilikom izgradnje objekta i opremanja enterijera, biti strogo poštovane.

Filozofija modernog poslovanja projektovanja, inženjeringa i izgradnje podrazumeva poštovanje rada po principu “ključ u ruke”, čime se kompanija IN STAN GRADNJA d.o.o. u svom poslovanju rukovodi. Kao generalni izvođač, preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. je odgovorno za koordinaciju svih učesnika na projektu, kao i za nadzor na gradilištu.

Posebna pažnja se posvеćuje kvalitetu usluga, bezbednosti zaposlenih i zaštiti životne sredine. Integrisan sistem menadžmenta kvalitetom i zaštitom životne sredine obuhvata sve procese od ugovaranja, projektovanja i razvoja, preko upravljanja radovima, nabavke, praćenja i merenja, kontrole i testiranja do stalnog unapređenja i merenja zadovoljstva klijenata.

U tom smislu, i svi poslovni partneri koji direktno ili indirektno učestvuju u procesima rada preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o., su u obavezi da ispunjavaju zahteve standarda ISO9001, ISO14001 i OHSAS 18001. Politika integrisanog menadžment sistema utvrđuje vrednosti i ciljeve koje preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. ističe i poštuje u svim poslovnim aktivnostima koje sprovodi.

Inženjerski tim preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. pruža uslugu urbanog planiranja i projektovanja počevši od analize zahteva do isporuke kompletne projektne dokumentacije prema kojoj se realizuje izgradnja. U ovom procesu koriste se tehnike vizuelizacije gde su u primeni 3D prezentacije, sa ciljem da se svim učesnicima u projektu stvori jasna slika budućeg objekta. Na ovaj način, potvrđuje se razumevanje svrhe objekta kojom se ispunjava očekivanje klijenta od preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o., a takođe se i omogućava testiranje situacija za vreme procesa realizacije objekta, u čemu značajno pomažu najnoviji softverski alati za modeliranje i analizu, koje preduzeće poseduje.

Prevashodni cilj preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. je da razume potrebe klijenata te adekvatno odgovori zahtevima istih, kroz aktivnosti koje obavlja u projektovanju i gradnji, oslanjajući se na vrhunski kvalitet izrade, moderna arhitektonska rešenja i koristeći energetski efikasne materijale, sve u skladu sa standardima struke.

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja permanentno postavlja više standarde u građevinskoj delatnosti, odnosno koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

Razumevajući značaj prostora koji gradimo za svoje klijente, želimo da budemo među prvim kompanijama u zemlji u domenu projektovanja, inženjeringa i izgradnje po sistemu “ključ u ruke”.

Preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. je preduzeće koje teži zadovoljenju potreba i kreiranju prostora isključivo po meri naših klijenata.

U cilju obezbeđivanja svih uslova za kvalitetnu gradnju, okupljamo stručne ljude, arhitekte, inženjere, projektante i konsultante koji kreiraju moderan arhitektonski koncept i vrhunski kvalitet gradnje, uz upotrebu energetski efikasnih materijala. Maksimalna posvećenost stručnog tima ljudi svakom projektu za posledicu ima ispunjenje potreba naših klijenata za sigurnošću, komforom i funkcionalnošću prostora.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru