Slika kontakta
Adresa:
Trg republika 10
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 6617-000
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Preduzeće "Best izgradnja" d.o.o. je osnovano 1990. godine sa sedištem u Novom Sadu, osnovna delatnost preduzeća je pružanje usluga u izvođenju građevinskih radova u visokogradnji, niskogradnji kao i završnim građevinskim radovima. Uz pružanje usluga u izvođenju građevinskih radova "Best izgradnja" d.o.o. se bavi proizvodnjom i prodajom betona čiji kvalitet se kontroliše od strane akreditovanih institucija.

"Best izgradnja" d.o.o. od svog osnivanja konstantno posluje u pravcu poboljšanja kvaliteta svojih usluga i proizvoda koje nudi na tržištu a sve to u skladu sa međunaradnim standardima ISO9001, ISO14001 i OHSAS18001.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru