Slika kontakta
Adresa:
Vojvode Mišića 2
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021/532-532
063/532-232
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Preduzeće Freeland Mijanović postoji od avgusta meseca 2008. kao mešovita srpsko-holandska kompanija, čiji su suvlasnici Freeland fonds B.V. iz Roterdama - Holandija (www.freelandgroep.nl) i domaće preduzeće Mijanović doo iz Novog Sada (Srbija).

Osnovna delatnost firme je investiranje i razvoj projekata u oblasti građevinarstva.

Stručan menadžment privrednog društva Freeland Mijanović kao i unutrašnja organizacija, usmereni su na zadovoljenje potreba kupaca visokokvalitetnim uslugama i bržim odgovorom na potrebe i zahteve klijenata.

Naša firma beleži stalan razvoj i napredovanje kako u pogledu obima poslovanja i proširivanja kapaciteta tako i stalnog investiranja u nove tehnologije u smislu tehničke opremljenosti i stručnih kadrova.

Profesionalna odgovornost i stručnost svih naših radnika pruža dodatnu sigurnost da će posao upravljanja i kontrole projekata biti urađeni na najvišem mogućem nivou po svim svetskim standardima i kriterijumima.

Firma Freeland Mijanović je orijentisana ka konstantnom preispitivanju učinka i kvaliteta ponude na svim nivoima kako bi se već postojeći standard poslovanja kontinuirano unapređivao. Naše preduzeće investira u građenje stanova i lokala po najvišim svetskim standardima.

U poslovanju privrednog društva Freeland Mijanović interesi klijenata su uvek na prvom mestu. Naši klijenti pokreću sve što radimo i njihove potrebe čine srž svih naših aktivnosti.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru