Slika kontakta
Adresa:
Gogoljeva 28
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 543 992
062 778 428
Faks:
021 543 992
Veb-sajt:
Ostale informacije:

D.O.O. Vaer Inženjering iz Novog Sada bavi se investiranjem, gradnjom i prodajom stambenog i poslovnog prostora. Prisutni smo na tržištu duže od dve decenije tačnije već 22 godine. Od početka nam je bio cilj da preuzmemo važnu ulogu na tržištu, te smo u proteklom periodu uspeli da izgradimo više od 50 000m² stambenog i poslovnog prostora.

Za protekle dvadeset i dve godina od osnivanja, 2003. godine smo od strane gradskog sekretarijata za inspekcijske poslove nagrađeni za najboljeg investitora i izvođača u Novom Sadu što je najbolji pokazatelj kvaliteta našeg poslovanja. Naši stanovi i poslovni prostori su sinonim za kvalitet.

Naša misija nije izgradnja i prodaja stanova, već zadovoljenje potreba klijenata, kupaca, kao i postavljanje novih standarda i ispunjavanje društvenih potreba. Kroz dugogodišnje iskustvo, došli smo do neprocenjivog znanja koje svakodnevno primenjujemo u poslovanju.

Priznanje za najboljeg investitora i izvođača u Novom Sadu, koje nam je dodeljeno od strane gradskog sekretarijata za inspekcijske poslove, samo je jedan od pokazatelja ispunjenja naše misije. Stremimo konstantnom usavršavanju radi postizanja najboljih rešenja za kvalitetan život kupaca naših stanova. Stalno sticanje znanja dovodi do unapređenja stručnosti i primene tih znanja u konkretnom procesu rada.

Naša vizija je prepoznavanje kompanije Vaer kao apsolutnog lidera u oblasti investiranja i gradnje. Među prioritetima nam je društvena odgovornost i prepoznatljivost na tržištu po novim standardima i konstantnom usavršavanju.

Način rada kompanije Vaer Inženjering je prepoznatljiv, svaki naš objekat je uknjižen i uredno upisan u zemljišne knjige. Obezbeđujemo najbolje uslove za sve naše klijente i nastavljamo da pružamo rešenja za komforan život prilagođen svakom kupcu. Želimo da Novi Sad i naselje Grbavica, učinimo još lepšim i lakšim za život!

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru