Slika kontakta
Adresa:
Bulevar oslobođenja 30a
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 557 400
Faks:
021 557 400
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Od svog osnivanja, do danas, naša porodična firma INOBAČKA izrasla je u jedno od najpouzdanijih privatnih kompanija u Srbiji u poslednje dve decenije, sa sedištem u Novom Sadu. Ogromno znanje i strpljenje kao i ogromna pedatnost i posvećenost, izgradili su nam konačan portfolio koji danas obuhvata delatnosti iz oblasti: stanogradnje, trgovine građevinskim materijalima i proizvodnje prefabrikovanih betonskih elemenata. Temeljno upoznavanje potreba klijenata, permanentno usavršavanjem svojih resursa i primena najviših standarda u poslovanju, jeste ono što određuje naš način poslovanja. Lista zadovoljnih korisnika koji nam poklanjaju poverenje iz godine u godinu, dovoljno govori o kvalitetu i posvećenosti našeg pristupa svakom pojedinačnom projektu. Mi smo otvoreno i inventivno preduzeće koje traži i pruža šansu svima onima koji su spremni za zajednički rad i zajednički napredak.

Gradimo vrednost, snagu i trajnost. Naša vizija, dosadašnja praksa i reputacija respektabilnog građevinskog preduzeća, nameću nam odgovornost konstantnog i inovativnog razvoja, proširenja proizvodnih pogona uz pomoć obrazovanih i stručnih kadrova i korisničko centriranog dizajna svih naših proizvoda i usluga. Uvek stremimo da svojim klijentima isporučimo ugovoreno i iznad njihovih očekivanja, u najkraćim mogućim rokovima i pri povoljnim uslovima, te uspostavimo sa njima dugoročnu saradnju i dobre poslovne odnose. Kvalitet je uvek bio i ostaće naš primaran fokus i temelj svih sadašnih i budućih trajnih veza. Budućnost gradimo već sada. Misijom smo usmereni na osvajanje liderske pozicije u oblasti naše delatnosti i čvrsto pozicioniranje brenda INOBAČKA kako na domaćem tako i na stranom tržištu. Ponosni smo na svoje dosadašnje poslovne poteze i motivisani izazovima sutašnjice.

Decenijsko iskustvo, visokokvalifikovani i kreativni kadrovi našeg preduzeća, stvaraju poverenje, prepoznatljivu korporativnu kulturu kao i podsticajni poslovni ambijent u kome svako od njih može da dostigne svoj maksimalan potencijal. Naši stalno zaposleni kadrovi i velik broj kadrova građevinske operative, predstavljaju garanciju primene najviših standarda u oblastima poslovanja preduzeća INOBAČKA.

Imperativ za svaki objekat i proizvod je kontrola kvaliteta. INOBAČKA permanentno radi i na osavremenjavanju procesa proizvodnje uvođenjem novih tehnologija, kao i na ispunjavanju najviših evropskih i svetskih standrada. U skladu zahtevanim standardima u preduzeću INOBAČKA, izvršena je sertifikacija sistema manadžmenta ISO 9001:2000. Ovaj međunarodni standard garantuje efektivnost sistema menadžmenta kvalitetom a sve u cilju povećanja zadovoljenja zahteva korisnika. Takođe, prioriteti poslovanja našeg preduzeća su poštovanje Zakona o bezbednosti i zdravlju zaposlenih na radu, stalna briga o zaštiti životne sredine i negovanje dobrih poslovnih odnosa i poslovnog morala. Sprovođenejem utvrđene politike kvaliteta težimo da ostvarimo sledeće opšte ciljeve kako bi:

  • osigurali potpuno zadovoljstvo naših kupaca i njihovo poverenje
  • imali pouzdane, kompetentne i motivisane zaposlene za obavljanje poslovnih ciljeva, kao i za poboljšanje naše sopstvene prakse i sposobnosti
  • proširivali udeo na domaćem i stranim tržištima
  • ostvarili ekonomske, finansijske i socijalne parametre poslovanja
  • obezbedila pravovremena dostupnost adekvatnih resursa i efikasno upravljanje istima
  • održali dinamičan rast, razvoj i konkurentske sposobnosti u skladu sa potrebama tržišta
  • primenjivali i stalno usavršavali efikasan sistem komunikacije
  • primenjivali i stalno usavršavali sopstveni integralni sistem upravljanja kvalitetom
  • održali proaktivan pristup u sprečavanju zagađenja životne sredine i bezbednosti i zdravlju zaposlenih

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru