Slika kontakta
Adresa:
Branislava Nušića 9
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021/548-129
066/919-76-75
Faks:
021/548-129
Veb-sajt:
Ostale informacije:

,,NS INŽENJERING-PROJEKTNI BIRO’’ d.o.o. je privatno građevinsko preduzeće osnovano 2004.godine koje se bavi projektovanjem,investiranjem,izgradnjom,rekonstrukcijom i adaptacijom svih vrsta objekata visokogradnje.Sedište preduzeća je u Branislava Nušića 9 u Novom Sadu.

Osnivač,vlasnik i direktor preduzeća je gospodin Novica Stojanović diplomirani inženjer arhitekture.Početak rada preduzeća vezan je za početak rada firme MAT-ing d.o.o. 1997.godine i firme ,,NS INŽENJERING-PROJEKTNI BIRO’’ S.Z.R. 2000.godine.

Od tada pa sve do danas preduzeće je izgradilo na desetine objekata.Danas kad pogledamo uradili smo dosta,ali smo sigurni da najbolje tek dolazi.

Preduzeće poseduje svoje  inženjere,zidare,tesare,armirače,molere,keramičare,instaletere,pomoćne radnike i sposobni smo da  kvalitetno i u roku projektujemo i izvedemo sve vrste objekata po principu ključ u ruke.

Ukoliko imate bilo kakav predlog za saradnju biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate.Takođe bi želeli da se zahvalimo svim dosadašnjim poslovnim partnerima,kooperantima i kupcima i nadamo se i daljoj budućoj saradnji!

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru