Slika kontakta
Adresa:
Narodnog fronta 53
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 489 0000
Faks:
021 466 959
Veb-sajt:
Ostale informacije:

ЈП „Пословни простор“ основано је Одлуком Скупштине Града Новог Сада 23. децембра 1991. године(„Службени лист Града Новог Сада“, број 4/91), а званично је почело са радом 01. јануара 1992. године.

Претежна делатност ЈП „Пословни простор“ обухвата управљање, изградњу и давање у закуп пословног простора који је стекао, односно који стекне Град Нови Сад.

ЈП „Пословни простор“ у Новом Саду управља са око 200.000 квадратних метара пословног простора распоређеног на територији Града Новог Сада и приградских насеља.

Узимајући у обзир делатност за чије обављање је основано, као и овлашћења и надлежности које има, ЈП „Пословни простор“ тежи бољој организацији и ефикасности рада у циљу успешнијег пословања и бољих резултата како би оправдало поверење које му је дато од стране оснивача, односно Града Новог Сада.

Изградњом нових објекатa, ЈП „Пословни простор“ у великој мери доприноси и подстиче развоју привреде, с обзиром на то да се са понудом новоизграђених објеката шири зона пословања прилагодљива самосталним делатностима као и малим и средњим предузећима, а тиме се обезбеђују атрактивнији услови за пословање што посредно утиче на повећање броја радних места и самим тим на смањење процента незапослености.

У циљу очувања културно-историјског наслеђа и унапређења развоја спорта и образовања, ЈП „Пословни простор“ у интересу локалне самоуправе, у оквиру инвестиционих радова, улаже у  адаптацију, реконструкцију, санацију и одржавање постојећих објеката као и у изградњу нових.

Мисија ЈП „Пословни простор“ је да обезбеди квалитет услуга које пружа, да задовољи потребе и очекивања корисника услуга - закупаца и кроз дугорочан закуп позитивно утиче на развој њиховог пословања.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru