Adresa:
Žike Popovića 4
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 480 8555, 021 480 8518
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Javno komunalno preduzeće "Tržnica" je savremeno organizovano preduzeće, koje kroz upravljanje, komunalno opremanje, uređivanje i izgradanju pijaca obavlja svoju osnovnu delatnost obezbeđivanja uslova za redovno, kvalitetno i raznovrsno snabdevanje građana svežim životnim namirnicama i robom široke potrošnje.

Sa oko 190 zaposlenih radnika organizovanih u pet sektora (Sektor za ekonomsko-finansijske poslove, Sektor za investicije, održavanje i higijenu , Sektor za pravne i opšte poslove, Sektor za marketing i odnose sa javnošću i Sektor za poslove na pijacama, zdravstvenu zaštitu i bezbednost na radu) brinući o deset pijaca smeštenih na užoj teritoriji grada Novog Sada, JKP "Tržnica" je po standardima poslovanja jedna od najrazvijenijih pijačnih uprava u Srbiji.

Osmišljavanjem i ostvarivanjem ambicioznog razvojnog programa usaglašavanja kvaliteta usluga, savremenog izgleda i funkcionisanja novosadskih pijaca sa visokim standardima, iskustvima i tendencijama u svetu, iskrena nam je namera da time ne narušimo vekovni značaj i smisao pijaca na ovim prostorima, koje sem funkcije snabdevanja, zadovoljavaju potrebu građana za okupljanjem, sretanjem sa prijateljima, posrednim kontaktom sa selom i time predstavljaju mesta odvijanja svojevrsnog tradicionalnog rituala.

Pored svoje osnovne delatnosti, odlukama rukovodstva i Nadzornog odbora, JKP"Tržnica" finansijski pomaže humanitarne i druge akcije koje su u interesu svih građana, sportske kolektive, kulturne i mnoge druge manifestacije.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru