Slika kontakta
Adresa:
Teodora Mandića 21
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 641 1900, 021 641 3900
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Od malog preduzeća u Sremskoj Kamenici sa svega pet zaposlenih 1976. godine, za nešto više od tri decenije, nastalo je ugledno društveno preduzeće "Novi Sad - Gas" sa 80 zaopslenih, na čelu kojeg je generalni direktor Jovan Vujanović. Danas je to firma za distribuciju prirodnog gasa, izgradnju gasovoda, merno-regulacionih stanica i distributivnih gasnih mreža. Osim toga, preduzeće uspešno izvodi unutrašnje gasne instalacije, projektuje gasovodne sisteme i prodaje gasnu opremu i gasna trošila.

O živo prisutnoj viziji menadžera Vujanovića i njegovih saradnika slikovito govori i postavljanje labaratorije, najmodernije na Balkanu, za kontrolu merača, kao i najsavremenije vozilo-ispitivač iz Italije, koje ide trasom i dnevno može da očita i pregleda i do 30 km podzemne gasovodne mreže.

Među našim značajnijim investicijama svakako je izgradnja Stanice za gas u JGSP-u "Novi Sad", vredna 700.000 evra, koju finansira gradska uprava, jer ovaj grad to treba i zaslužuje - podvlači Vujanović, koji domaćinskim odnosom prema firmi i ličnim primerom motiviše i ostale zaposlene. Stalno im ponavljam da je DP "Gas" njihova "kuća broj jedan" i kako budemo radili u "kući broj jedan", toliko ćemo moći da trošimo u "kući broj dva" s porodicom - poručuje prvi čovek ove prosperitetne razvojne firme, koja u stopu prati, a često i inicira ubrzani razvoj grada Novog Sada i preobražaj vojvođanske prestonice i cele regije.

O uspehu ovog "gasnog krvotoka" čitavog regiona dovoljno svedoči i više od 30 priznanja, diploma i drugih nagrada kojima je "Novi Sad - Gas" odato priznanje za svakodnevni rad na terenu i sveukupno stvaralaštvo i pomaganje mnogih kulturnih, sportskih i društvenih ustanova, odnosno značajan udeo u podizanju kvaliteta života u gradu, Pokrajini i Republici u celini.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru