Slika kontakta
Adresa:
SPENS, Sutjeska 2
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 488 3333 (centrala)
0800 333 021 (prijava kvara)
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Broj na koji građani mogu besplatno da pozovu naše preduzeće je 0800 333 021 u vremenu od 07 do 19 časova.
Na navedeni broj, građani mogu prijaviti eventualne havarije na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, prijaviti stanje na vodomeru i dobiti sve informacije vezane za delatnost JKP „Vodovod i kanalizacija“. Pored poziva, građani se mogu obratiti i elektronskom poštom na adresu : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru