Slika kontakta
Adresa:
Rumenacka 150a
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
0800 222021
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Јавно комунално предузеће  “ПУТ” Нови Сад основао је Град Нови Сад за  потребе изградње и одржавања путева и улица на територији  Новог Сада и приградских насеља.

Од настанка,  тадашње државно предузеће, се трансформисало у комунално предузеће и Јавно комунално предузеће.
Данас, Јавно комунално предузеће “ПУТ” Нови Сад,  је тржишни оријентисано,  савремено опремљено предузеће, са имплементираним међународним стандардима и акредитованим лабораторијама.

ЈКП “ПУТ” располаже: савременом механизацијом, возним парком и стручним људским ресурсима, који  гарантују  квалитетно и у уговореном року обављање послова: одржавање и градње саобраћајница, израде и одржавања светлосне и вертикалне сигнализације,  обележавање хоризонталне сигнализације.

Јавно комунално предузеће "Пут" Нови Сад за потребе града у зимском периоду спроводи одржавање коловоза на територији Новог Сада.

Поред наведеног ЈКП “ПУТ” Нови Сад врши и услуге лабораторијског испитивања геомеханике и асфалта, као и услужну производњу асфалтне масе у свим квалитетима.

Први, међу предузећима овог профила у Србији и Југоисточној Европи увели смо стандарде који нису само питање престижа и грађења имиџа, већ се намећу као сегмент без кога се у блиској будућности неће моћи пословати.
У питању су процеси акредитације лабораторије за геомеханику и лабораторије за асфалт, увођење система у складу са захтевима стандарда:

  • SRPS ISO / IEC 17025:2006
  • SRPS ISO 9001:2008
  • SRPS ISO 14001:2005
  • SRPS OHSAS 18001:2009

У наредном периоду наше активности ће бити усресређене на побољшање и проширење интегрисаног информационог система, као и побољшање инплементираних захтева стандарда.
Циљ увођења наведених стандарда је да се делатност ЈКП "ПУТ" учврсти у светску стандардизацију система менаџмента квалитета, заштите животне средине и обезбеђења и заштите запослених, чиме се стварају сви предуслови за квалитетну и безбедну услугу у континуитету.
Инплементирани стандарди су обавеза свих запослених, а елиминишу субјективност у оцени квалитета пружене услуге. Запосленима ће олакшати рад и учиниће га безбеднијим, а корисницима наших услуга омогућиће да контролишу и реално оцене свеобухватни квалитет производа и услуга.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru