izvor: www.021.rs 

kupaci_na_otvorenomPosle dugog iščekivanja, otvoreni bazen na Spensu danas je konačno dobio prve kupače.

Posetioci za dolazak na bazen mogu da koriste ulaz zatvorenog bazena i dostupni su im tuševi, toaleti i svlačionice koji se koriste u zatvorenom delu. Ulaznice se prodaju na blagajni bazena i klizališta. Cena je 220 dinara za smenu od 10 do 19 sati, koliko košta i noćno kupanje od 20.30 do 23 sata i 30 minuta. Deca plaćaju 150 dinara. Ulaznica za biznis smenu ujutru, od 8 do 9 časova, naplaćuje se 160 dinara. Spens nudi i set od 20 karata za odrasle po ceni od 3.500 dinara, a za decu su 2.200.

Svečano otvaranje ovog dela bazenskog kompleksa u Sportskom i poslovnom centru najavljuju za utorak.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru