izvor: www.021.rs

 

Niko od nadležnih u Gradu ne zna kada će biti srušen nelegalno sagrađen sportski centar "Meridijan" u ulici Stojana Novakovića na Novom naselju. U gradskoj upravi kažu da sudski postupak protiv investitora, firme "Delfin wash" i dalje traje i da ne mogu da ruše dok se ne završi postupak, iako je već doneseno nekoliko rešenja o zabrani radova.

 

{jcomments on}

Blic piše da je na ovoj lokaciji pre nekoliko dana počelo i nadziđivanje i da uprkos brojnim svedocima u gradskoj inspekciji tvrde da se tamo ništa ne gradi. "Delfin wash" je zakupac ove parcele od 5.000 kvadrata, ali vlasnik nije sagradio ništa od od onog što je predviđeno urbanističkom dozvolom. Zakupnina ističe sledeće godine, kada je zakupac u obavezi da taj prostor na razmeđi Novog naselja i Detelinare vrati gradu.

Ovaj sportski centar se inače nalazi na parceli gde je prema urbanističkom planu trebalo da bude osnovna škola, ali Grad za sada nema novca za ulaganje u obrazovanje već ulaže u neke druge, kako kažu, "kapitalne" projekte.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru