izvor: http://www.021.rs/

 

"Čistoća" je postavila četiri nova podzemna kontejnera za odlaganje komunalnog otpada. Kontejneri se nalaze na Trifkovićevom trgu, i to dva kod apoteke prema Njegoševoj ulici i dva prema Miletićevoj ulici.

 

{jcomments on}

U septembru su u ulici Modene, kod taksi stajališta postavljena prva dva ovakva podzemna kontejnera. Novi moderni podzemni kontejneri doprinose lepšem izgledu centra Novog Sada, a otpad se odlaže kao u svim razvijenim evropskim gradovima.

 

U podzemnom delu kontejnera nalazi se nepropusna vreća, dok se na površini nalazi spoljno kućište kontejnera, sa otvorom za ubacivanje otpada. Odlaganjem otpada na ovaj način, više neće biti ružnih slika rasutog i ispreturanog smeća, kao ni neprijatnih mirisa. U jedan podzemni kontejner staje smeća koliko i u četiri klasična kontejnera koji se nalaze na našim ulicama ili u četrdeset klasičnih kanti za smeće koje se koriste u individualnom tipu stanovanja.

 

Upotreba ovih kontejnera će početi za nekoliko dana.

 

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru