izvor: www.021.rs 

bulevar_evropeIzgradnja Bulevara Evrope trebalo bi da bude nastavljena tokom leta, a prema sadašnjim procenama Grad će za tu investiciju iskoristiti deo odobrenog kredita u iznosu od 2,4 milijarde dinara. Gradonačelnik Igor Pavličić kaže da će se najveći deo novca utrošiti na gradnju mosta preko kanala DTD i dva nadvožnjaka preko međunarodne pruge.

"Najverovatnije će se prvo graditi nadvožnjaci i most, jer su tu imovinsko pravni odnosi najmanje sporni, ali ne verujem da se taj posao može završiti do kraja godine. Za gradnju mosta je potrebno između sedam i devet meseci, no videćemo šta će pokazati nabavka koja treba ovih dana da bude raspisana. Očekujem zato da putarski radovi kompletno budu završeni do kraja godine", rekao je Pavličić.

Gradonačelnik je dodao da bi sredinom jula trebalo da se nastavi i izgradnja Somborskog bulevara sa kružnom raskrsnicom, posle čega će se ta deonica spojiti sa Bulevarom cara Lazara. (D.B)

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru