izvor: http://www.021.rs/

Planira se rekonstrukcija dela ulice koji se proteže do Bulevara Patrijarha Pavla ukupne dužine od 87 metara. Nova saobraćajnica biće široka pet metara kako bi omogućila saobraćaj u oba smera.

 

U okviru izgradnje saobraćajnih površina biće postavljeno i novo javno osvetljenje i izgrađena nova vodovodna i kanalizaciona mreža. 
 
Sa obe strane ulice biće postavljene pešačke staze i parking površine od ukupno 38 mesta.
 
Ova ulica trenutno na jednom delu ima izgrađen kolovoz, dok na delu prema Bulevaru Patrijarha Pavla ne postoji oformljena saobraćajnica. Postojeći deo ulice širok je samo tri metra, a kolovoz od šljunka je u dosta lošem stanju.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru