izvor: www.021.rs 

 

Novosadski maturanti kojima su privatnici odbili molbe za postavljanje tradicionalnih panoa u izloge dućana, dobili su prostor za to na ulazu u garažu između Gradske kuće i kafea "Trčika".

maturanti_005

Tom prilikom je i uspešno završena akcija dnevnih novina "Blic" i "24 sata". Prema rečima odgovornog urednika "Blica" Igora Božića, ovom akcijom su želeli da stanu na put bahatim prodavcima koji ne poštuju novosadsku tradiciju.

"Ono što je nas najviše iznerviralo bila je činjenica da su pojedini privatnici od novosadskih učenika tražili i po 100 evra kao "kompenzaciju" za postavljanje panoa sa fotografijama u njihove izloge. Mislim da bi trebalo motivisati ljude da podrže ovu tradiciju, jer je to čime se ponose oni koji su budućnost ovog grada", navodi Božić.

{adsense}

maturanti_006

Nagradu za najlepši pano dobili su učenici stolarskog odeljenja Tehničke škole "Mileva Marić Ajnštajn" i oni su nagrađeni vaučerima za ovogodišnji "Exit" festival. U akciji "Blica" i "24 sata" našli su se panoi učenika Mašinske, Elektrotehničke, Medicinske, Ekonomske i Saobraćajne škole, kao i tehničkih škola "Pavle Savić" i "Mileva Marić". (M.S.)

maturanti_005

maturanti_007_malamaturanti_014

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru