Novi Sad - Sheraton u Novom Sadu, danas je i zvanično otvoren za prve goste, čime ovaj grad dobija prvi internacionalni hotelski brend.

Hotel sa četiri zvezdice, investicija je MK Group vredna 12 mil EUR, i deo je strategije širenja hotelskog biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu. Sheraton će poslovati pod franšizom jednog od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, Marriot International.Kako je navedeno u saopštenju MK Group, prvi Sheraton hotel u Srbiji ima četiri zvezdice, poseduje 150 superior soba, od čega devet apartmana i jedan predsednički apartman. Krasi ga i elegantan "a la carte" restoran, kao i Wine& Tapas Bar. Poslednji sprat je rezezvisan za uživanje u spa i velnes centru sa svetom sauna i jacuzzi-jem, a u okviru hotela nalazi se i tzv. klub sobe i klub lounge, sa posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program.Hotel Sheraton je smešten u blizini Novosadskog sajma i centra grada, prostire se na 13.000 kvadratnih metara, Sa ukupno šest konferencijskih sala, kapaciteta od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, hotel Sheraton ima i potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju, dodaje se.

www.ekapija.com

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru