Novi Sad - Promenada, najveći tržni centar u Srbiji, ali i u ovom delu Evrope, polako niče na najskuplje plaćenom zemljištu u Novom Sadu na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara. Građevinari, koji koriste neuobičajeno tople dane za ovo doba godine, već uveliko grade prve nadzemne etaže ovog centra, pišu Novosti.


Otvaranje Promenade, koja bi trebalo da ima površinu veću od 140.000 m2, od kojih je oko 50.000 kvadrata namenjeno za izdavanje, planirano je do kraja ove godine, ali kako procenjuju investitori iz kompanije NEPI, radovi bi mogli da budu završeni i ranije.

- Imali smo sreće i bez problema smo završili najsloženiji deo posla - izgradnju podzemnih etaža, i sada nam predstoji lakši deo posla - zadovoljni su u kompaniji NEPI.

- Konstrukcija za spratove se uveliko podiže, i radovi skoro da su premašili planiranu dinamiku. Na gradilištu u svim vremenskim uslovima imamo angažovanih 500, a nekad i više radnika - kažu izvođači radova.

Šoping-mol, čiji je projekat uradio arhitekta Đorđe Bajilo, trebalo bi prema planovima prve kupce da primi do 5. decembra, a kako se očekuje posao u Promenadi bi trebalo da dobije oko 1.500 ljudi, pošto se već sada za atraktivne prostore interesuju najveći svetski trgovački lanci.

- Novosađani i gosti Novog Sada moći će poklone za sledeću Novu godinu da kupuju u Promenadi, u prodavnicama najvećih svetskih brendova - jasni su u NEPI.

 

www.ekapija.com

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru