НОВИ САД: Рушевине зграде Радио-телевизије Војводине на Мишелуку, која је срушена у НАТО бомбардовању, одлазе историју.

Наиме, данас је почело уклањање ових рушевина, чиме је званично отпочела изградња нове зграде РТВ-а.

На уклањању рушевина ангажована је компанија „Елит коп“, а за ове радове извдвојено је 195 милиона динара. Радове финансира Управа за кпитална улагања АП Војводине.

Како је у изјави за РТВ рекао директор компаније "Елит коп" Весе Ромић, посао бити завршен у предвиђеном року.

"Видели смо каква је ситуација доста пре него што смо данас почели са рашчишћавањем. Ово што смо затекли је сасвим уобичајено и за нас са великим искуством, неће представљати проблем", рекао је Ромић.

Иначе, демолирани остаци старе зграде РТВ-а су последње нерашчишћене рушевине проузроковане НАТО бомбама на простору града Новог Сада.

Р.  Д.

Фото: Р. Хаџић

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru