Novai Sad - U Futogu su počeli radovi na izgradnji biciklističke staze koja će povezati ovo naselje sa Begečom.Trasa biciklističke staze će biti na odbrambenom nasipu Dunava i u ovoj prvoj fazi se gradi u dužini od 1.727 metara.

Izvođač radova su preduzeća Karin komerc, Put-ivest iz Sremske Kamenice, Sremput iz Rume i Geodetski biro Geometar iz Veternika. Vrednost radova je 25 miliona dinara sa PDV-om i rok za njihov završetak je 90 dana.

Nakon što se u ovoj prvoj fazi radova sagradi ovaj deo staze, ostaće da se napravi još 4.548 metara.

Podsetimo da je ranija procena gradskih vlasti bila da će ukupno za izgradnju cele staze od Futoga do Begeča biti potrebno 95,7 miliona dinara i ta visina sredstava je opredeljenja u programu uređenja građevinskog zemljišta za ovu godinu.

www.ekapija.com

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru