Novi vlasnik hotela "Holidej in" na Bulevaru Evrope, odnosno hotela "Kraun plaza" je novosadski privrednik Miodrag Kostić.

Po pisanju ovog lista, Kostić trenutno pregovara sa velikim hotelskim lancima, kako bi njihovim imenom brendirao svoj novi hotel u Novom Sadu. Holiday Inn, koji nikada nije otvoren, izgradila je Aleksandar gradnja, u vlasništvu Vojislava Gajića, ali po svemu sudeći hotel neće nositi to ime, piše Blic.
 
Zgrada od 8.500 m2 počela je da se gradi 2010. godine i u nju je uloženo 11 mil EUR. Po prvobitnom planu, odgovaraće zahtevima za internacionalnu kategorizaciju 4+ zvezdica i prvenstveno će biti namenjen poslovnom svetu. Osim vrhunskog smeštaja, na raspolaganju će biti i velnes zona sa zatvorenim bazenom, konferencijski centar sa više multifunkcionalnih sala, restoran internacionalne kuhinje i drugi dodatni sadržaji.
 
Kada je reč o smeštajnim kapacitetima, u ponudi će biti 124 komforne sobe, uključujući i dve sobe za osobe sa posebnim potrebama, kao i specijalni executive klub, odnosno sprat sa posebno opremljenim sobama i apartmanima.
 
Zgrada je završena 2013. godine. Prema planu, objekat je imao osam spratova i dva povučena, a izgrađeno je devet spratova i jedan povučen. Skupština Novog Sada pre dve godine legalizovala je objekat.
 
Pre nekoliko meseci, svetska hotelska grupacijja Intercontinental najavila je da otvara Crowne Plaza hotel u Novom Sadu, a kao moguća lokacija pominje se upravo nekadašnji Holiday Inn.

www.021.rs

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru