izvor: www.021.rs
Diskutujte na forumu

 

zezeljev_most_novi

Iako su se gradski i pokrajinski čelnici na sva usta hvalili kako će izgradnja Žeželjevog mosta početi u prvoj polovini ove godine, po svemu sudeći, radovi na novom mostu neće početi ni do proleća.

Naime, u "Železnicama Srbije", koje su nosilac investicije očekuju da projekti i tehničke kontrole budu završene do kraja godine, tako da bi radovi mogli najranije da počnu sa prvim lepim vremenom u 2012. godini. I pored toga, u ovom preduzeću navode da će most bez obzira na kašnjenje u početku radova, biti gotov u planiranom roku, to jest do kraja 2013. godine, piše Blic.

Radove u vrednosti od oko 45 miliona evra su zajednički obezbedili Evropska unija, Vojvodina i grad Novi Sad. Prema ugovoru, učešće evropske organizacije biće oko 26 miliona, pokrajina će izdvojiti oko 13 miliona, dok će iz gradskog budžeta biti izdvojeno oko 6 miliona.

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru