izvor: http://www.mojnovisad.com/

Radovi na uređenju i rekonstrukciji Trga republike su u poslednjoj fazi, a Novosađani već mogu da vide kako će on izgledati.

slika

Umesto nekadašnjeg  parkinga, sada ovaj trg krase staze od kaldrme i behatona, kao i zelena ostrva sa klupama i osvetljenjem.

slika

Takođe, i sama Riblja pijaca dobila je novu parternu oblogu, a rešava se i problem odvođenja atmosferskih voda.

slika

slika

Planirana je rekonstrukcija kanalizacione mreže što će omogućiti efikasnije održavanje ovog dela grada i značajno unaprediti higijenske uslove na pijaci. Da podsetimo, ugovor sa izvođačem radova DOO "Put-investom PZP" iz Bačkog Petrovca, ZIG je potpisao u decembru prošle godine, a ugovorena vrednost radova je bila oko 189 miliona dinara, sa rokom izvođenja od 235 kalendarskih dana.

slika

slika

 

 

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru