izvor: http://www.021.rs/

 

Na južnoj strani Spensa u kojem su trenutno ispražnjeni svi postojeći lokali, u septembru će biti otvoren novi prodajni objekat trgovinskog lanca Univerexport.

 

PR menadžerka Univerexporta Olivera Ćirković kaže da će prodajni objekat biti prilagođen potrebama mikrolokacijskog tržišta.  "Upravo snimamo i analiziramo tržište da vidimo šta je to što će asortimanski zadovoljiti potrebe potrošača koji žive u blizini Spensa. Pošto je Spens poznat i po velikom broju prolaznika, to će biti objekat koji će imati instant sadržaje", navodi Ćirkovićeva za Radio 021.

 

Budući objekat će se prostirati na oko 1.500 kvadratnih metara prodajne površine i trebao bi da oživi južni deo Spensa gde trenutno ne radi nijedan od lokala. Saradnja između Spensa i Univerexporta je potpisana na deset godina, a u novom prodajnom objektu bi prema najavama posao trebalo da dobije oko 40 ljudi.

 {adsense}

Olivera Ćirković navodi i da proširenje prodajne mreže Univerexsporta tokom poslednjih nekoliko meseci, posebno u Novom Sadu, treba posmatrati kao ulaganje u potrošača.

 

"Jedan od osnovnih razloga je što u situacijama kada je kupovna moć sve slabija, sve više se i smanjuje lojalnost kupaca jednom trgovinskom lancu. Mi želimo da budemo dostupni na svakom ćošku i postanemo njihov najbolji prijatelj i komšija, a da naša ponuda bude ono što im odgovara", kaže Ćirković.

 

Vršilac dužnosti direktora Spensa Borislav Rajkov tvrdi da je potpisani ugovor bitan za to preduzeće jer sistematski rešava deo problema u funkcionisanju.

 

"Prethodnih godina očigledno nije postojala dobra volja da se ovaj dogovor finalizuje, iako je planiran neko vreme. Mi smo sada napravili kompromis i uspostavili saradnju", navodi Rajkov.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru