izvor: www.021.rs

 

Vlasnici 42 parcele, preko kojih bi trebalo da pređe produžetak ulice Bate Brkića, kojim bi se ova ulica spojila sa Futoškim putem, trebalo bi uskoro da dobiju ponudu Zavoda za izgradnju grada za otkup zemljišta. 

 

Direktor ovog preduzeća, Goran Višnjić, kaže za "Novosti" da je na terenu već angažovan veštak koji treba da proceni vrednost pojedinačnih parcela.


Ulica Bate Brkića bi, kao moderna saobraćajnica sa četiri trake, trebalo da prođe kroz Satelit i na taj način još jednom poveže Novo naselje sa Futoškim putem.

{adsense}

Za otkup zemljišta i izradu projektne dokumentacije iz budžeta grada je obezbeđeno 230 miliona dinara.


Direktor ZIG-a tvrdi da će se ova investicija sama isplatiti i da Grad neće koštati ništa. On navodi da su mnogi investitori zainteresovani za zemljište oko nove saobraćajnice.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru