izvor: http://www.021.rs/

 

Početak gradnje autoputa Novi Sad - Ruma trebalo bi očekivati do kraja godine, najavila je ministarka za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu Verica Kalanović.

 

Ona je istakla da za taj regionalni autoput još nije urađena tehnička i projektna dokumentacija, a da je za projektovanje i ispitivanje terena potrebno devet meseci.

 

(veza do foruma)

 

{adsense} 

"Tek krajem ove godine moći ćemo da krenemo u realizaciju kada ćemo na terenu imati građevinske mašine i ljude", kazala je Kalanovićeva.

 

Ona je pozvala pokrajinsku vladu, grad Novi Sad, opštine Irig i Ruma da zajedno sa Vladom Srbije rade na tom projektu. "Ako budemo radili u interesu građana partnerski, zajedno i sinhronizovano na eksproprijaciji, izdavanju dozvola, uređenju katastra, za 30 meseci imaćemo izgrađen autoput", poručila je Kalanovićeva.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru