izvor: http://www.24sata.rs/

 

Prvi tržni centar izraelske kompanije "Big Si Srbija", investicija vredna oko 50 miliona evra, svečano je danas otvoren u Novom Sadu u prisustvu potpredsednika vlade i ministra odbrane Aleksandra Vučića, ambasadora Izraela u Beogradu Josefa Levija i mnogobrojnih građana.

 

Tržni centar, ukupne veličine 40.000 kvadratnih metara, u kome će biti zaposleno oko 500 radnika, svečano su puštanjem balona u vazduh otvorili gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor i vlasnik kompanije "Big Si Srbija" Ejtan Barzeu.

{adsense} 

Podsećajući da je Izrael jedan od najvećih investotora u Srbiji, Vučić je istakao da ovaj tržni centar pokazuje da Srbija, ukoliko bude napredovala i menjala investicioni ambijent, može da privuče još mnogo više, ne samo izraelskih, već i investicija iz drugih zemalja i dodao da očekuje da se to i dogodi u narednom periodu.


Vučić je izrazio očekivanje da će Izrael ubuduće uložiti još mnogo više novca i svoje tehnologije i da u tom pogledu bude prisutan u svim delovima naše zemlje, ulažući u poljoprivredu i druge privredne potencijale Srbije.


On je naglasio da je kompanija "Big Si Srbija" značajna za Novi Sad i Vojvodinu i da je dodatni inicijator drugim izraelskim investitorima da još više ulažu, posebno u poljoprivredu Srbije.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru