izvor: http://www.rtv.rs/

 

Археолошки радови на траси четврте деонице Булевара Европе биће завршени током маја, а наставак радова ће се обављати у планираном року, који је 240 дана, изјавио је данас приликом обиласка радова на Булевару Европе градоначелник Новог Сада Игор Павличић.

 

Четврта деоница Булевара Европе, започета крајем прошле године и на којој се управо ради, обухвата потез од Руменачког пута до аутопута Е75, у укупној дужини од 3.100 метара.{jcomments on}

 

Како је рекао Павличић, ово је највећи инфраструктурни део булевара који је до сада рађен, а вредност инвестиције је 2,5 милијарди динара.

 {adsense}

"Поред деонице код Руменачког пута, ради се и код Привредникове улице, где започиње изградња надвожњака изнад железничке инфраструктуре", рекла је данас в.д. директора ЈП "Завод за изградњу града" Мирјана Дејановић. Она је додала да је у децембру започета изградња прилаза за нови мост преко канала Дунав-Тиса-Дунав (ДТД).

 

Будући мост, како је истакла Дејановићева, биће дугачак 176 метара и широк око 14 метара, а имаће две коловозне траке, пешачке и бициклистичке стазе.

Преко канала ДТД изградиће се и две кружне раскрснице, једна преко канала, као веза с Привредниковом улицом, а друга после канала, према аутопуту, као веза с Приморском улицом.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru