izvor: http://www.021.rs/

 

Na vanrednoj sednici Skupštine grada koja je održana kasno sinoć na zahtev gradonačelnika, vladajuća većina od 40 odbornika bez rasprave je usvojila izmenu programa ZIG-a iz kojeg je izbrisan projekat pešačkog mosta do Ribarskog ostrva.

 

Podsetimo, u nekoliko navrata je bilo najavljivano da će se ovaj most izgraditi tokom godine, čak je izabrano i nabolje arkitektonsko rešenje.

 

(diskutujte na forumu){jcomments on}

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru