izvor: http://www.021.rs/

 

Na Novosadskom sajmu danas je ozvaničen početak rada prve atletske dvorane u našoj zemlji, čime su stvoreni uslovi za kvalitetnije zimske pripreme, u prvom redu olimpijskih kandidata, kao i za treninge mnogih drugih sportista.

Halu 1 adaptiranu protekla tri meseca u atletsku dvoranu otvorio je predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić. On je podsetio da Vlada Vojvodine već nekoliko godina finansijski pomaže trenažni proces, nabavku opreme i stipendije za sve naše olimpijske kandidate i istakao da je ova atletska dvorana izuzetno značajna za pripreme atletske reprezentacije Srbije.{jcomments on}

 

Najavljeno je da će zimi u ovoj dvorani moći da se pripremaju i teniseri, jer su u istom prostoru uređeni i teniski tereni sa odgovarajućom podlogom. Ovaj prvi zatvoreni prostor za treninge i takmičenja u atletici u Srbiji biće sportistima na raspolaganju od prvog novembra do 1. marta, a ostatak godine koristiće ga Novosadski sajam za svoje priredbe.

 

Za preuređenje sajamske hale u zimsku atletsku dvoranu pokrajina je izdvojila ukupno 18,3 miliona dinara, deset miliona obezbedio je Novosadski sajam za rekonstrukciju instalacija i druge radove, a troškove rada hale finansira grad sa 3,5 miliona dinara.

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru