izvor: http://www.021.rs/

Počela je izgradnja četvrte deonice novosadskog Bulevara Evrope, duge oko tri kilometra.

Radi se o delu od Rumenačkog puta do autoputa. Gradi se most preko kanala Dunav-Tisa-Dunav, koji će biti dugačak 176 metara, a širok 13,7 metara. Imaće dve kolovozne trake, pešačke i biciklističke staze.

(diskutujte na forumu){jcomments on}

Izgradiće se i dve kružne raskrsnice- jedna pre kanala DTD, kao veza sa Privrednikovom ulicom, a druga posle kanala prema autoputu, kao veza sa Primorskom ulicom. U planu je izgradnja nadvožnjaka preko železničkih postrojenja i Privrednikove ulice.

Izvođači radova su "Borovica transport" iz Rume i JKP "Put" iz Novog Sada. "Izgradnja Bulevara Evrope je najveći infrastrukturni projekat u poslednjih nekoliko godina", kazao je gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru