izvor: http://www.021.rs/

 

Izgradnja Bulevara Evrope, od Rumenačkog puta do autoputa, trebalo bi da počne za nedelju dana.

 

Gradonačelnik Igor Pavličić kaže da je reč četvrtoj fazi izgradnje, koja predstavlja najveću gradsku investiciju u ovoj godini. "Prvo će se raditi most, nadvožnaci i to nam je najveći prioritet. Mogu reći da mi je veliko zadovoljstvo što smo uspeli uprkos svim problemima da uđemo na gradilišta, da ispunimo sve potrebne dozvole, garancije koje su firme koje su dobile posao morale da daju", kaže Pavličić.

(diskutujte na forumu){jcomments on}

 

Očekuje se da izgradnja bulevara bude završena polovinom naredne godine. Podsetimo da je prvobitno najavljeno da će radovi početi prošlog leta, ali se to nije desilo. Na više od tri kilometra ove deonice, trebalo bi da bude izgrađen nadvožnjak, most preko kanala, kolovoz sa četiri trake, kao i pešačke i biciklističke staze.

 

Kako je za Radio 021 ranije rečeno u Zavodu za izgradnju grada, u planu je i izgradnja još dve kružne raskrsnice – jedna pre kanala, kao veza sa Privrednikovom ulicom, a druga posle kanala prema autoputu, kao veza sa Primorskom ulicom. (D.S.)

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru