Izvor: Radio 021
Radnicka_ulicaIzgradnja vrtića u Radničkoj ulici trebalo bi da počne u ovoj godini. Direktor "Radosnog detinjstva", Borislav Samardžić, nada se da će od Ministarstva za Nacionalni investicioni plan dobiti 70 miliona dinara, koliko je potrebno za izgradnju vrtića.

1"Onda bismo dogovorili sa Gradom da sredstva za investicije za ovu godinu, negde oko 100 miliona dinara, budu preusmerene na popravku i rekonstrukciju postojećih objekata. Nama je cilj da, osim novih objekata, stare dovedemo u sličnu namenu, da sva deca imaju iste uslove", kaže Samardžić.

On procenjuje da bi vrtić u Radničkoj moglo da pohađa oko 350 dece, a izgradnja objekta bi donela oko 40 novih radnih mesta.

Još 2009. godine je obezbeđena lokacija i pored velikih pritisaka investitora da obdanište ne bude na ovom mestu.

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru