izvor: http://www.021.rs/

 

Izgradnja podzemne garaže na Trgu republike neće početi pre proleća.

 

Kako piše Press, do kraja zime bi trebalo da bude završena projektna dokumentacija, za koju je iz budžeta grada izdvojeno oko 150.000 evra.{jcomments on}

 

Garaža na dva nivoa sa 450 parking mesta zauzimala bi prostor od Jovine gimnazije do Arhiva Vojvodine, odnosno ispod platoa na kome se nalaze Riblja pijaca i nekadašnja autobuska stanica.

 

Prema nekim procenama, izgradnja ove garaže koštala bi nešto više od šest miliona evra, a još se ne zna da li će čitav posao finansirati grad, privatni investitor, ili će posao biti obavljen preko javno-privatnog partnerstva.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru