izvor: http://www.021.rs/

 

Novi Sad i Ministarstvo odbrane nakon više decenija postigli su dogovor o preuzimanju kasarni Jugovićevo, Trandžament i Mornarica.

 

Za ove tri kasarne koje će pretvoriti u stambeno-poslovne centre, Grad će pomoći Vojsci Srbije da izgradi montažne kuće za vojna lica, na zemljištu pored Sunčanog keja. Deo kuća biće dodeljen vojnim licima s nerešenim stambenim pitanjem, a drugi deo je namenjen za porodice s više dece, preko povoljnih kredita.

{jcomments on}

 

Ovaj dogovor biće ispunjen nakon preseljenja vojske u novu bazu na Majurskoj adi. Samo kasarna Jugovićevo se prostire na oko 180 hektara i u planu je da se na tom mestu od sledeće godine grade kuće od 50 do 70 kvadrata.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru