izvor: http://www.dnevnik.rs/

 

Град је отворио градилиште на Римским шанчевима, на својој парцели на Сентандрејском путу, (после Клисанског надвожњака друго скретање лево). Ту Град гради комплекс за мала и средња предузећа, подиже нову привредну зону, пословни инкубатор.{jcomments on}

 

Место је идеално за пословање због близине града и инфраструктуре и величине плаца, јер може да се изгради безмало 50.000 квадратних метара објеката за разне намене. На површини од четири хектара кренула је права фаза изградње објеката укупне површине 1.250 квадратних метара, где би после завршетка посла требало да буде пресељено пословање привредника из кинеске четврти и из Улице Марка Миљанова. Из буџета града за то је издвојено 27 милиона динара.

 

Градоначелник  Игор Павличић обишао је јуче градилиште и новинарима указао да Град има знатно већи комад земљишта од плаца на којем се сада зида.  -  Градско земљиште је скоро до каменог пута, дакле и испред  отвореног градилишта је наше, а и преко пута наспрам градилишта, Град је поседник земље. Започети радови представљају почетак будуће изградње - истакао је градоначелник. Додао је да  ће Град дати  ЈП " Пословни простор" да  газдује новосаграђеним простором и издаје га закупцима.

 

З. Делић

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru