izvor: http://www.dnevnik.rs/

 

Монтирање расхладне и сталажне технике у хладњачи на Најлон пијаци напредује из дана у дан. Мада је рок за завршетак радова 10. децембар, уколико не буде снега, пољопривредна роба ће се моћи складиштити највероватније већ крајем овог месеца, најавио је директор „Тржнице” Душан Бајић. Расхладна хала на Најлону, која ће имати услове за складиштење око 600 тона воћа и поврћа, представља највећу овогодишњу инвестицију „Тржнице”.

{jcomments on}

 

У изградњу хладњаче уложено је 12 милиона динара, док је за опрему издвојено шест и по милиона.

 

- С обзиром на то да приликом набавке машинске и складишне технике водимо рачуна о стандардима носивости, заштите и ХАСАП стандарду, који је један од најригорознијих када је у питању храна, у хладњачи ћемо да складиштимо све врсте хране. С друге стране, у току наредне године и наше предузеће ће се оспособити за велетрговину пољопривредних производа, како бисмо могли да надоместимо приходе које губимо због одумирања робног дела пијаца - напоменуо је директор „Тржнице”.

 

Цена издавања простора у хладњачи на Најлону зависиће од периода на који закупац жели да одложи своју робу и од додатних услуга, као што је транспорт робе.- Донећемо званични ценовник које ће Управни одбор „Тржнице” усвојити, а потом Градско веће треба да да сагласност - казао је Бајић. 

И. Д.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru