izvor: http://www.021.rs/

 

Rekonstrukcija Međumesne autobuske stanice počeće na proleće.

 

Gradski prevoznik je opredelio 78 miliona dinara za prvu fazu radova, a očekuje se da deo sredstava izdvoji i grad iz budžeta. Predviđeno je rušenje postojećih perona, pa zatim i njihovo proširivanje na deo gde se sada nalaze kiosci za prodaju novina i hrane.{jcomments on}

 

Radovi bi obuhvatili i preuređenje dolaznih perona i mesta gde se parkiraju autobusi. Obaviće se i asfaltiranje saobraćajnih i pešačkih površina. Upravna zgrada bi trebalo da bude proširena i preuređena iznutra, gde bi bila osavremenjena šalter sala, kao i fasada. Rekonstrukcija stanice će trajati duže od godinu dana.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru