izvor: http://www.dnevnik.rs/

 

Грађани и посетиоци Петроварадина напокон ће добити адекватно уређени простор за шетњу и одмор, саопштено је поводом почетка радова на реконструкцији Молинаријевог парка у Предрадовићевој улици.{jcomments on}

 

(diskutujte na forumu)

 

Радови ће трајати око месец дана, речено је на конференцији за новинаре у просторијама Месне заједнице. 

 

Председник Месне заједнице "Петроварадин" Мирослава Бајић рекла је да је овај пројекат урађен на иницијативу Савета МЗ и месног одбора Демократске странке, а уз подршку "Градског зеленила", Града Новог Сада и локалног предузетника Цвије Крчмара.

- У парку ће бити изграђен и трг који би требао у будућности да служи становницима као окупљалиште и надам се да ће постати свима омиљено место за одмор - рекла је Мирослава Бајић.

 

Према речима једног од спонзора овог пројекта Цвије Крчмара много тога се може урадити када су људи сложни. Он је позвао и друге предузетнике али и становнике, без обзира на политичку припадност, да помогну у будућим пројектима, како би свима у Петроварадину било лепше.

 

Најављени и пројекти за следећу годину, као што су уређење пешачке стазе испред Спортског центра "Партизан", пресвлачење спортских терена квалитетнијом подлогом и уређење улаза у Петроварадин из правца Буковца.

Г. Ч.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru