izvor: http://www.021.rs/

 

Svi građani koji ubuduće kupe ekološki "čiste" automobile, sa emisijom ugljen-dioksida manjom od 100g po pređenom kilometru, dobiće "Eco friendly" parking karticu.

 

Reč je o zajedničkoj akciji Parking servisa, Ministarstva za životnu sredinu i kompanije "Vrele gume Media sistem", u sklopu koje je vlasnicima tzv. "zelenih" automobila omogućeno besplatno parkiranje u svim zonama u Novom Sadu na godinu dana.

 

(diskutujte na forumu) {jcomments on}

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru